Goji Cream: poate oare sa stearga urmele trecerii timpului?

Infrumusetare 08.06.2017 dietetik

Stim deja prea bine ca piata este saturata de produse anti-rid insa vreau sa va atrag atentia asupra unui produs care mie mi s-a parut a fi eficient si cel mai important necostistior. Este vorba de Goji Cream, o crema anti-rid care promite sa stearga cu success urmele trecerii timpului de pe chipul dumneavoastra. Ingredientele active din aceasta crema provin din extractul de goji si sunt atent selectionate si proportionate incat, aplicata corect, crema rezultata este cu adevarat eficienta.
 
Nu va lasati indusi in eroare de promisiuniile acelea care sustin ca veti arata mai tanar in cateva zile, nimic nu poate sa faca acest lucru sau cel putin nu o crema. Aceasta crema este unica prin  compozitia sa, care aplicata conform prospectului pe piele, reuseste intr-o perioda de  timp sa declanseze procesele de reinoire a celulelor, astfel incepand procesul de regenerare si umplere a ridurilor. Este un proces de durata insa extrem de eficient.
 

Care sunt beneficiile utilizarii acestui produs? (Afla aici ce contine de fapt)

Ingredientele sunt probabil comune si altor creme insa calitatea procesarii lor si proportiile adaugate in compozitie fac din acest produs un adevarat miracol impotriva imbatranirii tenului.
 
  • Betadina si uleiurile vegetale au proprietatea de a calma si hrani pielea prevenind deshidratarea. Dupa cum stim o piele hidratata este o piele sanatoasa, pierderea hidratarii tesuturilor duce rapid catre aparitia ridurilor. De asemenea aceste doua ingreiente protejeaza celulele pielii de razele uv agresive ale soarelui.
  • Extractul de fructe de Goji  are rolul de antioxidant si stimuleaza la nivel celular productia de collagen. Dupa cum stiti productia de colagen se micsoreaza dupa varsta de 25 de ani cand incepe sa scada pana ce se opreste. De aceea stimularea productiei de colagen este vitala pentru mentinerea unui aspect tanar si sanatos al pielii dumneavoastra.
  • Vitaminele B, C si E sunt adaugate compozitiei acestei crème pentru a asigura regenerarea rapida a celulelor imbunatatind considerabil aspectul pielii.
 
Pentru a preveni imbatranirea accelerate a pielii se adauga la aceasta crema un complex de aminoacizi care au si proprietatea de a reduce pigmentatia specifica a pielii care apare o data cu inaintarea in varsta.
 
Ingredientele din Goji Cream sunt atent selectionate in asa fel incat crema este naturala si hipoalergenica. De asemenea este recomandata fiecarui tip de ten deoarece are o consistenta usoara care nu sporeste productia de sebum insa hidrateaza pielea.
 

Opinii personale (Cum sa il cumperi cu 50% reducere)

In urma cercetarilor efectuate asupra acestei creme am concluzionat ca intr-adevar promite multe insa are si o baza solida in spatele acestor afirmatii: compozitia unica si rigurozitatea cercetarilor care au stat la baza dezvoltarii si producerii acestui produs mi-au asigurat increderea in Goji Cream. Aspectul pielii este un factor important in modul in care suntem perceputi, este absolut natural sa imbatranaim insa daca o putem face frumos de ce sa nu?! Acest produs reface structura pielii protejand si hidratand celulele in timp ce stimuleaza cresterea de colagen. Sa nu va asteptati totusi la minuni, imbatranirea pielii nu poate fi oprita, doar incetinita. Pielea va fi mai neteda iar aspectul ferm va fi pastrat pentru mai mult timp.
 

Cum se administreaza (Vezi aici prospectul)

Administrarea cremei este la fel ca a tuturor cremelor insa un pas important este curatarea temeinca in prealabil a tenului.Acest lucru face diferenta in modul in care ingredientele active patrund in piele, bineintels in combinatie cu aplicarea sa in miscari circulare pana la absobtia completa. Aplicarea cremei trebuie sa devina pentru dumneavoastra un ritual strict pentru a putea beneficia de efectele sale benefice. Aplicati crema de doua ori pe zi dimineata si seara timp de 30 de zile. Aici as avea de adaugat faptul ca nu vad de ce ati opri folosirea acestui produs dupa 30 de zile, daca sunteti multumit de aceasta banuiesc ca doriti sa mentineti si sa preveniti imbatranirea tenului in continuare. Desi are un efect destul de indelungat cred ca este benefic sa continuati sa o folositi atat timp cat doriti dumneavoastra nu numai pe perioada recomandata de producator.
 
Goji Cream se poate comanda de pe site-ul oficial la pretul de 159 RON. Pe site scrie ca este redus de la 318 asa ca nu stiu sa va spun exact cat timp va mai ramane in promotie insa sunt aproape sigura ca va mai fi disponibila la acest pret pentru o perioada buna de timp avand in vedere volumul ridicat de comenzi.
 
In concluzie nu doresc decat sa va atentionez ca puteti sa va adresati consultantilor de pe site-ul oficial al produsului in cazul in care aveti intrebari ale caror raspunsuri nu le-ati regasit mai sus in prezentarea acestui produs. 

 

Esti pe dietetik.ro, locul in care afli cum sa traiesti sanatos si ce diete ti se potrivesc!

Cumparati acum la pret promotional!

COMANDA


Tags:
goji
goji cream
crema goji
fructe goji
Bookmark and Share
[del.icio.us] [Digg] [StumbleUpon] [Twitter]

Articole similare
Aboneaza-te la RSS
3 Comentarii
  • Adelin
    1. Adelin 19.06.2017 11:35

    Eu folosesc thermacuts pt a scadea in greutate si sunt multumit. Este adevarat ca in ultima perioada tot mai multi iau goji sau acai , dar la mine asta a mers.

  • Florina
    2. Florina 04.09.2017 13:45

    De ce ar fi produsele acestea pe baza de goji mai bune decat cele pe baza de extrat de fructe mango.

  • Andruska
    3. Andruska 14.12.2018 15:30

    Gojiul e bun si pentru alte lucruri nu doar pentru slabit. Stiu persoane care il iau pentru a-si creste imunitatea organismului.

Lasa un comentariu
 
codul de validare

Calculator
cm
kg
ani
   
Planifica-ti meniul
Intreaba specialistul
  • Dietetik raspunde, Dietetik raspunde

    Redactorii Dietetik.ro isi pun la bataie experienta si cunostintele acumulate. Adresati aici intrebarile...

  • Andra Chirnogeanu, Fitness trainer Fitcurves Andra Chirnogeanu
    Fitness trainer Fitcurves

Adreseaza o intrebare