Chocolate Slim: slabesti consumand acest shake de ciocolata

Chocolate Slim a invadat piata romaneasca cu un concept utilizat des in afara granitelor si anume shake-urile de slabit. Exact asta este si acest produs, o pudra cu gust de ciocolata din care obtinem un shake cu care putem inlocui mesele sau gustarile din timpul zilei si care, datorita ingredientelor continute declanseaza arderile din organism rezultand in topirea grasimii nedorite.
 
Cine nu si-ar dori sa slabeasca si sa nu renunte la dulcele preferat, ciocolata? Evident ca acest produs este oarecum paradoxal in ceea ce promite insa am cercetat amanuntit ce au spus consumatorii si am ajuns la o concluzie care schimba un pic balanta. Da, se poate slabi cu Chocolate Slim insa nu va asteptati sa faca toata treaba in locul dumneavoastra. Desi nu este nevoie sa renuntati complet la alimentele preferate consider ca este absolut necesar sa reduceti consumul de alimente nesanatoare si sa cresteti numarul orelor de activitate fizica. Se poate slabi insa nu ajungem la numerele fabuloase intalnite de mine pe diferite site-uri. O slabire sanatoasa si de durata presupune un minus de 3-5 kilograme pe luna insa am citit comentarii in care persoanele spuneau ca au slabit si 24 de kg pe luna. Daca plecati cu un astfel de ideal in minte e foarte posibil sa nu fiti multumiti de acest produs.
 

Ce contine Chocolate Slim? (Lista completa de ingrediente aici)

Ingredientele acestui produs sunt 100% naturale deci nu are contraindicatii. Totusi astfel de suplimente nu trebuie consummate de femeile gravide sau cele care alapteaza.  Principalul ingredient este pudra de cacao naturala care este cunoscuta pentru proprietatile sale de stimulare a arderii grasimilor. Dupa parerea mea un beneficiu important este acela ca provoaca secretia de dopamina, hormonul fericirii. Adio stres in dieta! Gustul de ciocolata al acestui shake pacaleste creierul si ii da senzatia de alimentare cu dulce. O mare parte din programele de slabit iau sfarsit datorita poftei incontrolabile de dulce, se pare ca Chocolate Slim este solutia potrivita pentru aceasta situatie des intalnita.  Trecem mai departe la ingredientul care asigura satietatea si anume fibra alimentara ABC Glucomannan. Aceasta fibra se obtine din extractul de konjac si are proprietatea de a mentine colesterolul si trigliceridele la un nivel stabil. Combinat cu o regim de alimentatie hypocaloric are efecte rapide care se mentin pe termen lung. Sa nu uitam si de faptul ca echilibreaza flora intestinala.  
 
 
Faina din ovaz din compozitia Chocolate Slin  ajuta la absorbtia grasimilor in timp ce L-carnitina ajuta la arderea lor fiind un aminoacid utilizat de sportive, present in numeroase suplimente de slabit. Shake-ul contine si o cantitate insemnata de proteine care ajuta muschii sa se reface in timpul procesului de tranformare a grasimilor in energie. Asigurand un aport constant de proteine nu facem decat sa intretinem arderea depozitelor calorice stocate in corp.  In ceea ce priveste administrarea am observat ca sunt mai multe metode disponibile insa cea mai buna mi s-a parut cea prezentata pe site-ul oficial si anume programul de 28 de zile. Acest program presupune ca in zilele 1-7 sa se bea o portie de shake cu 30 de min inainte de masa, in zilele 7-21 crestem doza si ajungem la 3 portii pe zi respectand regula celor 30 de min inainte de masa. In ultima etapa rezultatele au inceput sa fie vizibile, procesele de slabire sunt declansate si putem reduce consumul la 2 portii, dimineata si seara.  
 

De unde il achizitionam? (Aici il gasiti la 50% reducere)

Site-ul oficial al produsului prezinta numeroase detalii despre acest produs. Eu un ail consider foarte serios in cee ace priveste rezultatele pe care le putem obtine. Producatorii specifica numarul aproximativ de kilograme care se pot pierde consumand acest shake intr-un mod realist, shake-ul este eficient de unul singur insa pe masura ce Il combinam cu exercitii fizice si cu alimentatie serioasa decoperim potentialul maxim al acestui supliment de slabit.  Sfatul meu este sa achizitionati produsul de pe site-ul oficial, veti evita astfel produsele contrafacute. De asemenea tot pe site-ul oficial aveti la dispozitie si caracteristicile necesare care va vor ajuta sa deosebiti un produs contrafacut de cel original. Plasarea comenzii este facilitata de un formular in care va introduceti datele urmand ca unul dintre consultantii lor sa va sune sa stabiliti detaliile de livrare. Chocolate Slim este disponibil la pretul de 120 de lei, redus de la 240 de lei. Nu este cel mai ieftin produs de slabit intalnit insa este accesibil pentru oricine.  Recomand acest produs tuturor celor care vor sa slabeasca sanatos si gradual deoarece o slabire eficienta nu consta in numarul mare de kilograme pierdute intr-un timp cat mai scurt ci in mentinerea rezultatelor bune pe o durata lunga de timp si asta e ceea ce face Chocolate Slim.

Cumparati acum la pret promotional!

Esti pe dietetik.ro, locul in care afli cum sa traiesti sanatos si ce diete ti se potrivesc!

COMANDA


Tags:
ciocolata
chocolate slim
slabire rapida
dieta ciocolata
Bookmark and Share
[del.icio.us] [Digg] [StumbleUpon] [Twitter]

Articole similare
Aboneaza-te la RSS
2 Comentarii
  • Dorinel
    1. Dorinel 12.06.2017 13:27

    Astazi am inceput sa fac o cura cu africanmango 900 si sper sa mai dau jos din kilogramele pe care le am in exces.

  • Ilie
    2. Ilie 10.09.2018 14:33

    Scaderea in greutate se poate obtine doar daca se respecta in mod corect toate sarcinile ce trebuiesc urmate in dieta.

Lasa un comentariu
 
codul de validare

Calculator
cm
kg
ani
   
Planifica-ti meniul
Intreaba specialistul
  • Dietetik raspunde, Dietetik raspunde

    Redactorii Dietetik.ro isi pun la bataie experienta si cunostintele acumulate. Adresati aici intrebarile...

  • Andra Chirnogeanu, Fitness trainer Fitcurves Andra Chirnogeanu
    Fitness trainer Fitcurves

Adreseaza o intrebare